Contact en Virtueel bezoek

9kow feest 2 kow feest 3

Bent u voor een bijzonder evenement op zoek naar een unieke locatie? Kasteel Oud-Wassenaar biedt de ideale locatie voor uw romantische trouwfeest, (bedrijfs)feest, receptie, expositie of zakelijk evenement. Maar ook biedt Kasteel Oud-Wassenaar de perfecte achtergrond voor het maken van fotoreportages of films.

Het monumentale kasteel beschikt over diverse kamers en zalen, elk met een eigen sfeer en uitstraling. De kamers, trappenhuis, centrale hal en balzaal ademen de grandeur uit vervlogen tijden. Echter, de menselijke maat en intimiteit zijn door het hele pand behouden gebleven.

Kasteel Oud-Wassenaar is gelegen op een van de mooiste plekjes van Wassenaar, omgeven door historisch groen. Het kasteel ligt op korte rijafstand van de uitvalswegen richting Amsterdam, Rotterdam en Den Haag en is daardoor voor uw gasten goed bereikbaar.

Het kasteel zal bijdragen aan een onvergetelijke dag met waardevolle herinneringen.

Indien u wilt reserveren voor een feest of een fotoreportage, vul dan alstublieft onderstaand formulier in.

Wij verhuren het kasteel (zonder fotograaf) voor 190 euro, incl. BTW, voor de eerste 1,5 uur. Elk half uur extra kost 65 euro. De minimale tijdsduur van een fotoreportage bedraagt 1,5 uur. Tijdens de reportage zijn gasten welkom. Echter, in verband met de rust rondom het kasteel wordt er een grens gesteld van MAXIMAAL 6 GASTEN . Klik hier voor een virtueel bezoek aan het kasteel. Voor meer informatie klik hier.

Adres: Park Oud Wassenaar 1, 2243 BX Wassenaar

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s